Главная » 2015 » Лютий » 9 » Професійний досвід
09:43
Професійний досвід

Немає нічого неможливого для людини з інтелектом! Я б вибрала цей лозунг для тих, хто не вважає, що отримані знання або перша робота не можуть дозволити йому займатися чимось іншим. Людина, отримуючи вищу освіту, набуває здатності працювати з інформацією, а, отже, надалі займатися самоосвітою і розвиватися.

На власному досвіді я переконалася, що вищу економічну освіту дозволяє працювати в сфері маркетингу, продажів і закупівель. Крім того, протягом 3 років вдалося займатися викладацькою діяльністю у ВНЗ, писати кандидатські і докторські дисертації на замовлення. На жаль, бюрократія і корупція в сфері освіти не дозволили отримати науковий ступінь, зате був придбаний цінний досвід.

У кожній галузі є свої тонкощі, тому з досвідом роботи навіть на різних посадах, але тісно пов'язаних між собою в рамках одного напряму діяльності (будівництво, металургія, харчова промисловість та ін.), Людина набуває унікальний набір навичок, що дозволяють йому проводити багатосторонній аналіз і здійснювати управлінську діяльність.

Консалтинг і роль незалежного експерта також є можливим напрямком розвитку фахівця, якого приваблює самостійна діяльність.

Таким чином, можливість удосконалювати свій професіоналізм присутній незалежно від вибору людини, будь то горизонтальний або вертикальний ріст у професійній сфері, робота в команді або індивідуальний працю.

promova.net

 

Просмотров: 469 | Добавил: bravo | Теги: професіоналізм, досвід, робота | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0