Главная » 2014 » Червень » 26 » Сайт знайомств для розумних людей з високим IQ Mensa Match
18:10
Сайт знайомств для розумних людей з високим IQ Mensa Match

Найстарша організація для людей з високим IQ «Менса» і найбільший в США сайт знайомств Match.com створили спільний проект, який допоможе людям з високим інтелектом знайти собі друга або партнера зі схожими розумовими здібностями. Новий сервіс отримав назву Mensa Match, повідомляє The Daily Telegraph.

Для того щоб стати учасником проекту, необхідно пройти онлайн-тест, що визначає коефіцієнт інтелекту. Щасливчики, рівень IQ яких від 130 і вище, зможуть зареєструватися на Mensa Match. Крім того, якщо у користувача вже є аккаунт на Metch.com і він успішно пройшов тест, то він має право додати значок «Менса» до свого профілю на сайті.

Примітно, що за проходження онлайн-тесту на визначення розумових здібностей необхідно заплатити один долар. Для інтелектуалів, які вже є членами організації, реєстрація на сайті безкоштовна.

«Менса» (Mensa) - міжнародна організація для людей з високими інтелектуальними здібностями. Стати її членом може будь-хто, хто здав тест на визначення IQ краще, ніж 98 відсотків населення Землі. «Менса» була заснована в Англії в 1946 році. На сьогоднішній день у організації є національні групи в 50 країнах світу, її членами є понад 110 тисяч осіб.

Просмотров: 491 | Добавил: bravo | Теги: інтелект, сайти, Люди | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar