Главная » 2016 » Квітень » 4 » Нова система для зберігання даних Tarantool від корпорації Mail.ru Group
13:15
Нова система для зберігання даних Tarantool від корпорації Mail.ru Group

Компанія Mail.ru Group повідомила про запуск нового напрямку бізнесу – систем зберігання даних, заснованих на opensource-СУБД Tarantool. Першими клієнтами корпорації вже стали найбільші російські компанії, серед яких сервіс знайомств Badoo, ресурс Avito, платіжна система Qiwi і компанія Wallarm.

Завдяки рішенню Tarantool, клієнти Mail.ru Group зможуть оптимізувати роботу з базами даних і істотно скоротити свої витрати на ІТ-інфраструктуру. Один сервер із Tarantool здатний замінити від 30 серверів із класичної СУБД. Крім цього, клієнти зможуть отримувати платну технічну підтримку і кастомизувати Tarantool під специфічні запити.

«Tarantool використовується в більшості проектів Mail.Ru Group, таких як Пошта, Хмара Mail.Ru, myTarget і багатьох інших», – прокоментував віце-президент і технічний директор Mail.Ru Group - Владімір Ґабріелян. – «Наприклад, він забезпечує зберігання призначених для користувача сесій і профілів, роботу таких систем, як портальна аутентифікація, антибрутфорс, антифішинг і антиспам, де він довів свою здатність ефективно працювати з великими обсягами даних і під високими навантаженнями, дозволивши нам домогтися колосального скорочення витрат, прискорити розробку та поліпшити користувальницький досвід».

Владімір Ґабріелян повідомив, що завдяки накопиченої експертизі «вдалося перетворити його [Tarantool] із внутрішньої розробки на opensource-продукт, який успішно впроваджений у ряді великих російських і міжнародних компаній, таких як Badoo та Wallarm».

Просмотров: 664 | Добавил: bravo | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar