Главная » 2016 » Квітень » 19 » Дуров пообіцяв гідно винагородити талановитих розробників ботів
12:00
Дуров пообіцяв гідно винагородити талановитих розробників ботів

У Twitter-акаунті засновника месенджера Telegram – Павла Дурова з'явилося повідомлення, що компанія готова видати великі гранти найкращим розробникам ботів для сервісу.

Сума грантів становитиме від $25 000, а загальний фонд – $1 мільйон. Дуров наголосив, що отримання фінансової підтримки не накладає на розробників ніяких зайвих зобов'язань.

Засновник Telegram зазначив, що бот розробника, який претендує на матеріальну підтримку, повинен бути швидким, корисним для користувачів ресурсу і вміти працювати в режимі онлайн – загалом, «відчував себе, як удома» в застосунку Telegram.

Нагадаємо, що кілька днів тому месенджер оновив платформу чат-ботів, і тепер користувачі можуть спілкуватися з віртуальними помічниками не тільки в спеціальних діалогах, але і під час бесід з іншими користувачами.

Цифра. У лютому 2016 року месенджером Telegram активно користувалися 100 мільйонів чоловік. За даними адміністрації сервісу, щодоби на ресурсі реєструються 350 тисяч нових користувачів і пересилаються 15 мільярдів повідомлень.

Просмотров: 643 | Добавил: bravo | Теги: Павєл Дуров, програми, сервіси, розробники, застосунки, telegram, боти | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar