Главная » 2015 » Жовтень » 27 » Що люди найчастіше купують в Інтернеті
22:59
Що люди найчастіше купують в Інтернеті

Сучасні технології, у порівнянні з минулими поколіннями, дозволяють миттєво знайти і отримати потрібну інформацію. Якщо раніше енциклопедія служила як джерело знань, то зараз це Інтернет. Разом зі звичайною роботою в мережі ми займаємося також шопінгом, тобто купуємо речі, товари або послуги через Інтернет.

Більшість електронних товарів ми вважаємо за краще купувати «наживо», однак частина користувачів Мережі інтернет готова зробити це не відходячи від комп'ютера. Особливо корисною річчю є відгуки покупців, які можна знайти і прочитати там же, в онлайн-магазині. Якщо ми хоч не багато знайомі з товаром, то позитивних відгуків буде достатньо для здійснення покупки. Сьогодні купити смартфон, планшет або ноутбук по інтернету не є нічим шокуючим. Служби доставки зроблять свою роботу добре і ви отримаєте товар протягом тижня.

Програмне забезпечення

Простіше кажучи все, що потрібно комп'ютера. В основному це антивіруси та інші програми для підтримки гарного самопочуття комп'ютера. Якщо ви вирішили оновити ваші драйвера або операційну систему, то також можна зробити це платно онлайн. Люди часто так і роблять.

Розваги: ​​Музика, ТВ і Кіно

Можливо наша країна входить до п'ятірки піратських, однак є ще чесні / наївні / добрі люди, які купують онлайн розваги, такі, як фільми, ігри або музичні альбоми. Чим далі, тим тугіше доводиться затягувати пояс, адже боротьба проти піратських товарів ведеться все агресивніше. Настануть часи, коли всі ми дружно будемо купувати абсолютно все без можливості скачати це безкоштовно.

Додатки-застосунки

Аплікації або додатки тепер на кожному кроці. Якщо у вас є смартфон або планшет Android або iOS, ви знаєте, що додатки чекають вас скрізь і завжди - погода, шопінг, дієти, навігатори - все це можна скачати на свій гаджет. Є безкоштовні, а є платні - вони, як правило, більш якісні. Ось їх люди і купують в Інтернеті.

Замовлення авіаквитків або кімнату в готелі

Є багато сайтів для подорожей, їх ми називати не будемо. Вони і продають квитки в усі сторони світу, на будь-який транспорт. А по прибуттю, нам адже потрібно десь зупинитися. Ось і купуємо ми ніч в готелі. Люди купують такі послуги найчастіше саме в Інтернеті.

Книги

Після того, як паперові класичні книги відійшли на другий план, їх продажу в Інтернеті збільшилися. Справа в тому, що кожен у кого є смартфон або читалка можуть завантажити книги на свій пристрій і читати їх. Є безкоштовні і платні. Зазвичай електронні книги не дорогі, навіть можна зустріти на долара. Таких грошей не шкода, ось люди і замовляють таку літературу.

Одяг

Здавалося б, як можна купити одяг через Інтернет? Це ж абсурд! НЕ поторкавши, що не помацавши, що не примірявши, купувати речі? Виявляється, що можна і це не рідкісні угоди в Інтернеті. Хоча, якщо подумати, то, знаючи свій смак, свій розмір, можна знайти щось підходяще. Плюсом таких покупок є більш низька ціна товару, адже онлайн-магазини не платять за оренду приміщення і місця, ось вони і знижують ціни на речі.

Висновок

Онлайн-покупки стають все більш популярними з кожним днем. Більш того, деякі магазини, після багатьох років закривають свої «живі» локалізації і повністю переходять в онлайн. Там дешевше і там комфортніше. Багато футуристи представляють майбутнє торгівлі, як повна відсутність магазинів на вулицях - все в мережі і доставка миттєва. А чому б і ні?

Звідси: datten.ru

Просмотров: 713 | Добавил: bravo | Теги: магазины, покупки, услуги, заказы, интернет, сайты | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar